اخبار ویژه
1400/6/27 شنبه
جلسه معاونت استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب با ریاست دانشگاه و ریاست مرکز رشد

.

مشروح خبر جلسه ریاست دانشگاه پیام نور میاندوآب دکتر حبیبی، رییس مرکز رشد شهرستان میاندوآب و میلاد محمدی نماینده موسسات راهنمای کسب و کار های دانش بنیان (بیزینس کوچینگ) با فرماندار میاندوآب:
این جلسه با گزارش دکتر حبیبی از روند فعال سازی دوباره مرکز رشد شهرستان در طی شش ماه گذشته آغاز شد و در ادامه دکتر محمدی گزارشی از فعالیت های شش ماهه مرکز ارایه نمودند. اقای میلاد محمدی دارای سابقه فعالیت در شرکت های استارت اپی نکته نظرات خودشان در خصوص راهکارهای تاسیس کسب کارهای دانش بنیان را ارایه نمودند. در ادامه فرماندار محترم به تشریح دامنه فعالیت مراکز رشد پرداختن و بر لزوم ارتباط فارغ التحصیلان دانشگاه ها با بازار تجارت و راه اندازی استارت آپ های دانشجویی اشاره کردند وی با تشریح پتانسیل های صنعتی و کشاورزی شهرستان نقش مرکز رشد در تاسیس کسب کارهای دانش بنیان را مهم ارزیابی کردند. ایشان اشاره کردند این کسب و کارهای دانش بنیان در زمینه کشاورزی، دفع صنعتی زباله و گردشگری و اکوتوریسم میتواند موتور محرکه اشتغال زایی جوانان تحصیل کرده قرار گیرد. در پایان بر لزوم برگزاری کارگاه شتاب دهنده استارت اپی در ماه های اتی تاکید شد.