اخبار ویژه
1400/8/26 چهارشنبه
جلسه کارکنان دانشگاه با مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان

.

روز سه شنبه  25/08/1400
در جلسه ای که  با حضور ریاست محترم مرکز جناب آقای دکتر حبیبی و مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا بیگی و مهندس زارع  و نیز همکاران علمی و اداری برگزار گردید .
 ابتدا ریاست محترم مرکز دکتر حبیبی ضمن خیرم مقدم و خوش آمدگویی به تشریح فعالیت های مرکز در طول 8 ماه گذشته در سال 1400 پرداخت و گزارشی  از عملکرد مرکز را ارائه نمود که با وجود شرایط سخت کرونایی جلسات متعدد فرهنگی آموزشی و بعضا  کرسی های آزاد اندیشی برگزار شده است که اهم انها  عبارتند از تقدیر از اساتید  در روز معلم  ، نشست انتخاباتی (قبل از انتخابات ) ، نشست بصیرت افزایی(بعد از انتخابات) ، محیط زیست و انتخابات ، تجلیل از خبرنگاران (استفاده حداکثری از توان ایشان در جهت تبلیغ رشته ها و جذب دانشجو ) ، تجلیل و تکریم از پیشکسوتان دفاع  مقدس  و استقبال از دانشجویان جدید الورود
ریاست محترم مرکز اززحمات حاج آقا بیگی به جهت پیگیری وضعیت استخدامی همکاران شرکتی و قراردادی تشکر کردند.
در پایان ایشان ضمن تاکید بر اینکه دانشگاه محل تغییر رفتار است تاکید نمودند که رفتار شایسته همکاران علمی و اداری باعث تغییر رفتار و بعضا اطلاح رفتار دانشجویان خواهد شد و از حضور همکاران علمی و اداری در جلسات مختلف و زحمات ایشان قدر دانی نمودند.
بعد حاج آقا بیگی ضمن تسلیت سالروز رحلت حضرت معصومه (ع) در خصوص زندگی حضرت معصومه (ع) و شخصیت   و اندیشه متعالی ایشان صحبت نمودند و توانمندی ایشان را در خصوص رفع شبهات و پاسخ به سوالات ستودند .
ایشان در خصوص شرایط علمی جامعه قبل و بعد از انقلاب اشاره کردند و پیشرفت های علمی جامعه اسلامی را عالی توصیف کردند و گفتند که ازمنویات رهبر معظم انقلاب واز اهداف و   برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی  گسترش علم و دانش بوده است .
ایشان گزارش مختصری از عملکرد نهاد در از زمان تاسیس در دانشگاه پیام نور استان از 1397 را ارائه نمودند که نه تنها در استان بلکه جزء برترین های کشور بودند که عبارتند از
  1. ایجاد کتابخانه دیجیتالی در استان برای اولین بار در کشور
  2. ویژه نامه کرونا (شبهات کرونایی چند رسانه ای
  3. ویژه نامه شهادت حاج قاسم سلیمانی
  4. اندیشه تمدن ساز مقام معظم رهبری
ایشان در پایان تحقق منویات مقام معظم رهبری را از مهمترین اهداف این نهاد در دانشگاه دانست و در پایان از زحمات دکتر جباری و معاونین ایشان در جهت تحقق این اهداف تشکر نمودند و نیز از دکتر حبیبی وهمکاران علمی و اداری قدردانی نمودند و از برگزیدگان مسابقات فرهنگی آقای علی اعتمادی و خانم سارا رحمانی تقدیر بعمل آمد.