1400/8/26 چهارشنبه
جلسه اعضای بسیج دانشجویی با مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان

روز سه شنبه مورخه   25/08/1400
در جلسه ای که  با حضور ریاست محترم مرکز جناب آقای دکتر حبیبی و مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا بیگی و مهندس زارع  و آقای دلالیان مسئول بسیج دانشجویی سپاه  پاسداران  انقلاب اسلامی شهرستان میاندواب و اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار گردید .
ریاست محترم مرکز دکتر حبیبی ضمن خیرم مقدم و خوش آمدگویی به تشریح فعالیت های مرکز درخصوص فعالیت های صورت گرفته با بسیج دانشجویی پرداختند و همکاری و همیاری با بسیج را جزء اولویت های دانشگاه مطرح نمودند.
بعد حاج آقا بیگی دفتر نهاد رهبری را از نعمت های نظام توصیف کردند و گفتند که بسیج جزء الویت های اصلی ما است و از برنامه های بسیج حمایت می کنیم اهداف بسیج در دانشگاه باید پویا و زنده بماند و ارتباط بین نهاد رهبری و دانشگاه و بسیج باید مستمر و پویا  و دائمی باشد و بسیج باید در برنامه حضور جدی داشته باشد. باید از ارزش های الهی و انقلابی ( که بسیج یکی از آنهاست)صیانت کنیم.
بعد اعضای بسیج مطالبات خود را بیان نمودند که عبارتند از :
 1-دیدار با مقام معظم رهبری    2- سفر به مشهد مقدس 3- خادمین حرم امام رضا
4-حمایت مالی از گروه های جهادی                 5- تامین جهازیه
  6-ازدواج دانشجویی                                               7- پیگیری تکمیل نمازخانه دانشگاه
که حاج آقا بیگی در برخی موارد قول مساعدت و حمایت و همکاری دادند .