1400/9/21 یکشنبه
مراسم روز دانشجو در دانشگاه پیام نور میاندوآب برگزار شد

جلسه راس ساعت   یازده   مورخه 1400/9/16  باتلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید  با  حضور ریاست محترم دانشگاه  آقای دکتر حبیبی  ، اعضای محترم علمی و اداری و تعدادی از دانشجویان بالاخص رتبه های برتر  هر رشته و رتبه 9 استانی آزمون وکالت در سال 1399  شروع شد.

این بدین معناست ما بتوانیم از منابع طبیعی موجود در کشوربا استفاده از  تکنولوژی های مبدل در جهت تولید ثروت استفاده کنیم و در حال حاضر دغدغه اصلی کشور تولید داخلی است و ما می توانیم ازعلوم مختلف در این جهت استفاده کنیم و این میسر نخواهد بود مگر اینکه در پژوهش سرمایه گذاری کنیم که باعث تولید خواهد شد.

در ادامه جلسه دانشجویان به بیان دیدگاه های خود پرداختند و در پایان به دانشجویان رتبه های برتر و رتبه برتری آزمون کانون وکالت هدایا و لوح تقدیر اهدا شد.