1401/2/19 دوشنبه
انتصاب دکتر سید جواد طالب زاده به سمت سرپرست دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی طی مراسمی تکریم و معارفه سرپرست  جدید دانشگاه پیام نور مرکز ارومیه و استان آذربایجان غربی امروز شنبه ۱۷ اردیبهشت با حضور روسای مراکز و واحدها اعضای علمی و اداری و دانشجویان و شجاعی فر مدیرکل دفتر نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه در سالن سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد .در این مراسم  ضمن قدردانی از زحمات کامران جباری با ابلاغ رییس دانشگاه پیام نور سید جواد طالب زاده به عنوان سرپرست جدید دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی منصوب شد.شایان ذکر  است دکتر طالب زاده عضو هیت علمی دانشگاه پیام نور مرکز ارومیه می باشد .در سوابق اجرایی  ایشان 2 دوره معاونت دانشگاه پیام نور استان اذربایجان غربی و ریاست دانشگاه پیام نور و دانشگاه آزاد مرکز شاهین دژ دیده می شود.